Na szkoleniu uczestnicy zapoznają się z systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności, a także poznają praktyki związane z higieną i produkcją. Spotkanie ma na celu przedstawienie wymagań związanych z prowadzeniem dokumentacji, terminologii, etapów wdrażania HACCP i wiele więcej.
ZAWARTOŚĆ:
ZAWARTOŚĆ:
ZAWARTOŚĆ:
ZAWARTOŚĆ:
ZAWARTOŚĆ:
ZAWARTOŚĆ:
Dbamy o to, żeby dużą część szkolenia zajęły ćwiczenia i praktyczne warsztaty – wtedy uczestnikom szkolenia łatwiej zapamiętać nowe dla nich informacje.
Szczegółowy zakres szkolenia zostanie uzgodniony po dalszej analizie potrzeb szkoleniowych.
Po szkoleniu każdy uczestnik otrzyma certyfikat potwierdzający odbycie szkolenia.
Adresaci:Członkowie zespołu ds. HACCP, pracownicy działu jakości, Pełnomocnicy ds. HACCP.
PROQUAL Management Institute
B. T. Greber Spółka Jawna